Cropartyjanak.com :: Naslovnica
 
Tuesday 28.06.2022
Baterije webshop

Prati me Magazin :: Pantastic turneja i Prljavo kazalište oduševili Koprivnicu!

 Pantastic turneja i Prljavo kazalište oduševili Koprivnicu!
Velika Pantastic turneja sa sobom donosi obilje dobre glazne i odličnu atmosferu! Nakon otvorenja na Šalati Prljavo Kazalište zasviralo je ove subote pred prepunim koprivničkim Zrinskim trgom i još jednim nezaboravnim koncertom oduševilo brojne fanove.

Nakon fenomenalnog otvorenja turneje u Zagrebu očekivanja su bila velika, no Prljavo Kazalište i Pantastic turneja sve su ih nadmašili. Subotnji koncert bio je prvo druženje Prljavaca i njihovih Koprivničanaca nakon šest godina, no pauze kao da i nije bilo. Heroji ulice i njihova vjerna publika prvim taktovima postali su jedno i u posebnoj atmosferi ljetnih koncerata na otvorenom zajedno nizali hit za hitom ovog legendarnog benda. Nezaboravnim pjesamama koje su obilježile generacije i generacije Prljavci su poveli svoju publiku na putovanje kroz gotovo 40 godina zajedničkog druženja, ali im predstavili i neke nove pjesme čije vrijeme tek dolazi. Legendarni Prljavci praćeni odličnom produkcijom poklonili su Koprivničancima svih generacija ove subote još jedan koncert za pamćenje! U šarolikoj i razdraganoj publici bio je i dogradonačelnik Koprivnice, Mišel Jakšić koji je istaknuo kako mu je uvijek posebno drago provesti večer sa svojim Koprivničancima i vidjeti ih vesele i rasplesane.

Večernjem koncertu prethodila je cjelodnevna zabava u Pantastic refresh zoni na Zrinskom trgu uz zabavne igre, zonu za opuštanje i live nastup benda Crossover. Za nekoliko odabranih sretnika subota je zaista bila poseban dan – prije koncerta imali su priliku, uz autograme i fotografiranje, družiti se sa svojim omiljenim bendom.

Nakon odličnog koncerta u Koprivnici Pantastic turneja kreće dalje – 13. lipnja Prljavci i Pantastic refresh zona stižu u Osijek!
Harmica Pub