Cropartyjanak.com :: Naslovnica
 
Wednesday 29.06.2022
Baterije webshop

Prati me Magazin :: Aleksandra Grdić i dizajner Nikola Popović proveli noć u klubu Moon uz rnb i salsa ritmove!

Aleksandra Grdić i dizajner Nikola Popović proveli noć u klubu Moon uz rnb i salsa ritmove!
Aleksandra Grdić i dizajner Nikola Popović proveli noć u klubu Moon uz r&b i salsa ritmove!
 
I protekle je subote zagrebački klub Moon prepun gorio uz r&b, salsa i pop ritmove. Glazbu je puštao renovmirani zagrebački DJ, MC i TV voditelj, inače resident kluba Moon, Emilio Dalbello koja je sve prisutne potakla na ples bez prestanka. Prekrasne hostese kluba Moon, na ulazu su podijelile poklone pokrovitelja večeri, kondome, lubrikante i tabletice za užitak, što je oduševilo sve posjetitelje. Moon club Zagreb je uistinu priredio Anti-Valentinovo Singles party za pamćenje.

Od poznatih lica bila je tu i trenutno najpoznatija hrvatska trudnica, manekenka Aleksandra Grdić u društvu prijatelja, dizajnera Nikole Popovića. Iako u 4. mjesecu trudnoće, subota joj ne može proći bez izlaska u omiljen zagrebački noćni klub. 


"Ne pijem alkohol, pa sam na sokovima kad izađem. Preko tjedna puno mirujem i mnogo jedem od kad sam u ovom blaženom stanju, ali preko vikenda volim izači u svoj najdraži klub Moon i opustiti se uz stranu urbanu glazbu. Nakon posljednjeg izleta u Beograd na show Parovi, narodnjake više uistinu ne mogu čuti." - rekla je bivša Missica u 4. mjesecu trudnoće.

Alex i Nikola napustili su klub u ranije doba, a zabava u Moonu je potrajala do jutra...
 
Harmica Pub