Cropartyjanak.com :: Naslovnica
 
Wednesday 29.06.2022
Baterije webshop

Prati me Magazin :: Alen Bičević, novo glazbeno ime Hit Recordsa

Alen Bičević, novo glazbeno ime Hit Recordsa

Diskografska kuća Hit Records sa zadovoljstvom predstavlja novu suradnju sa talentiranim Alenom Bičević, koji osvaja na prvo slušanje.

Rođen na Malom Lošinju, jednom od naših najljepših otoka, Alen od malih nogu pokazuje veliku ljubav i izniman talent prema glazbi.
Sve spomenuto, Alen je imao prilike pokazati i na prošlogodišnjem showu The Voice, gdje je ušao u polufinale, pod mentorstvom jedinstvenog Tonyja Cetinskog.

Alen se okušao u pisanju tekstova, kao i skladanju, a ovoga puta publici se odlučio predstaviti s pjesmom ‘Duša u koferu’ za koju su zaslužni Aleksandar Valenčić autor glazbe, aranžmana i produkcije, te Senka Laginja kao autorica teksta.

Svoj autorski pečat Alen nije ovoga puta stavio na pjesmu, ali je stavio na video spot. Naime, pjesma ‘Duša u koferu’ dobila je svoje video izdanje, a sam Alen zaslužan je za režiju.

‘Duša u koferu je pop balada od koje očekujem puno, ali idemo korak po korak, pa da se prvenstveno svidi slušateljima. Spot je sniman na riječkom željezničkom kolodvoru, te u Lovranu i studiju. U spotu se kao model i glumica pojavljuje Ana Marija Cimperman, moja dugogodišnja prijateljica.’, rekao je Alen.

‘Dušu u koferu’ pogledajte na YouTube kanalu Alena Bičevića - https://youtu.be/_JcUoCHXlcE

Harmica Pub