Cropartyjanak.com :: Naslovnica
 
Tuesday 28.06.2022
Baterije webshop

Prati me Magazin :: Američka House zvijezda gostuje u Hvaru i Splitu!

Američka House zvijezda gostuje u Hvaru i Splitu!

Nakon spektakularnog otvaranja klub Central nastavlja sa zanimljivim programom te će ovog četvrtka ugostiti DJ-a i producenta Sharama. Sharam je polovica legendarnog Deep Dish-a, dvojca koji je obilježio posljednjih 20 godina svjetske elektronske scene.

Osamdesetih godina prošlog stoljeća dva prijatelja iz Irana stigla su na razuzdano američko tlo i bez obzira na socijalne i kulturološke razlike uspjeli su uzeti ono najbolje što im je Amerika pružala. Sredinom 90-ih svijetu su predstavili svoj originalni zvuk.

Od tada pa sve do njihovog razlaza 2006. su izbacili stotine remixa uglednim artistima poput Madonne, Pet Shop Boysa, Everything but the Girl, Tine Turner, a kruna njihove suradnje je prestižna nagrada Grammy za remix pjesme ‘Thank you’ pjevačice Dido. Osim remixa Deep Dish su i isproducirali nekoliko ultimativnih hitova poput Flashdance, pjesme koja je poharala svjetske  ljestivce i plesne podije.

Sharam je u lipnju ove godine izdao album simboličnog naziva ‘Retrospective’ u kojeg je utkao svu svoju ljubav prema elektronskoj glazbi. Ne sumnjamo da će u četvrtak rasplesati Central svojom energijom te umijećem za DJ pultom. Potporu Sharamu će pružiti Milan Pivalica.

Ranije istog dana, četvrtak 11.08. Sharam će nastupiti na popodnevnoj zabavi hvarskog beach bara Hula Hula Hvar što će također biti izniman event zbog predivnog ambijenta te najljepšeg zalaza sunca u Hvaru.

U srijedu, 10.08. klub Central će ugostiti i Dantza, jednog od najutjecajnijih japanskih DJ-eva i producenata. Dantz momentalno svira na svim većim party destinacijama poput Ibize, Singapura, Portugala, Manille, a u srijedu će svoj jedinstveni japanski stil mixanja pokazati i u Centralu.

Harmica Pub