Cropartyjanak.com :: Naslovnica
 
Saturday 04.07.2020
Baterije webshop

Prati me Magazin :: DESET TISUĆA HIP HOPERA OKUPIRAT ĆE OTOK PAG I PLAŽU ZRĆE OD 15. DO 17. SRPNJA

DESET TISUĆA HIP HOPERA OKUPIRAT ĆE OTOK PAG I PLAŽU ZRĆE OD 15. DO 17. SRPNJA
Jedan od najznačajnijih europskih Hip-Hop i Urban festivala, Fresh Island, stavio je u prodaju i posljednji kontigent karata, čime podsjećamo fanove da svoju kartu nabave čim prije jer će iste uskoro biti rasprodane. Fresh Island postao je glazbeno ljetno događanje koje nijedan ljubitelj Hip-Hopa ne smije propustiti, a ove će ga godine posjetiti fanovi iz cijelog svijeta, kako bi uživali u nastupima Actiona Bronsona, Pushe T, Skepte, Joeya Bada$$a, Dannyja Browna, Migosa, Just Blazea, Evidencea Tropkillaza i brojnih drugih izvođača koji će preplaviti pozornice plaže Zrće.

Fresh Island je u jakoj festivalskoj konkurenciji osvojio titulu najboljeg europskog hip hop i urbanog festivala prema Festicket-u.

Festival će ove godine posjetiti i rekordan broj medija. Organizatori očekuju 200 medijskih kuća iz čitavog svijeta što je odlična promocija hrvatskog turizma i destinacije otoka Paga. Posjetitelji koji posjećuju Festival dolaze iz preko 30 zemalja pa čak i iz najudaljenijih zemalja svijeta i to iz Japana, Kanade, Australije i USA kako bi uživali na jedinom europskom hip hop festivalu na plaži.
Harmica Pub