Cropartyjanak.com :: Naslovnica
 
Tuesday 28.06.2022
Baterije webshop

Prati me Magazin :: Flesh odabrani kao predgrupa na koncertu Powerwolfa!

Flesh odabrani kao predgrupa na koncertu Powerwolfa!

Flesh je heavy metal trio iz Hrvatske koji će vas natjerati da poludite! Uska koža, teški metal, krvavi riffovi, bestijalno zavijanje. Od 2004. godine zagrebački heavy trio Flesh brani metalnu vjeru. 


Godina 2014. bila je značajna za njih jer su objavili istoimeni studijski album i nastavljaju sa svojom misijom trovanja pučanstva teškim metalima. Promociju albuma održali su na zagrebačkom heavy metal programu Valhalla u Močvari.

Sredinom iste godine pobijedili su na band battleu gdje su nastupali uz Huntress i Battlecros te si osigurali nastup na kultnom festivalu - Metaldays 2015. Početkom 2015. godine objavljuju spot za pjesmu Vermin Terror s kojim šokiraju metal fanove. U 5. mjesecu 2015. godine nastupaju na 1. Valhalla Metal festivalu te snimaju live spot za pjesmu Hammered Down.
Novinari o njima pišu da su dokaz kako heavy metal i dalje živi na našim prostorima, budući da ih odlikuju brutalni riffovi i solaže, pjevač iznimnih vokalnih sposobnosti te bubnjar koji razvaljuje bubanj. Ne zaboravite, samo metal!


https://www.facebook.com/fleshmetal/

https://www.youtube.com/channel/UCS1pxyJuA_cGmTqyXfJ3AUw/


Harmica Pub