Cropartyjanak.com :: Naslovnica
 
Tuesday 28.06.2022
Baterije webshop

Prati me Magazin :: Novi singl i video spot iz glazbene radionice Nede Ukraden

Novi singl i video spot iz glazbene radionice Nede Ukraden

'Ako zimi jorgovan procvjeta', novi singl i video spot iz glazbene radionice Nede Ukraden!

Kada je u pitanju jedinstvena i uvijek posebna Neda Ukraden, za nju mirovanja u snimanju novih pjesama i video spotova nema. U pauzama između brojnih nastupa Neda je snimila pjesmu naziva ‘Ako zimi jorgovan procvjeta’. Upravo za ovu pjesmu smatra kako će. gledajući glazbeni opus, publikaimati prigodu uživati u staroj, novoj Nedi.

‘Pjesma je nastala u suradnji sa novom ekipom autora, s kojom prvi puta i surađujem. Autorica teksta Dragana, i Vladimir koji ima svoj bend, odradili su odličan posao kada je u pitanju glazba, tekst i aranžman pjesme. ˝Ako zimi jorgovan procvjeta˝pjesma je koja ima snažnu emociju i poruku. Ovo je nekako stara, nova Neda kada su u pitanju pjesme. Čim sam je čula, jako sam se obradovala, usljedilo je jedno lijepo druženje sa autorima, te finalizacija pjesme.’, rekla je Neda.

Nije se dugo čekalo ni sa snimanjem spota u režiji Gorana Šljivića, a sve po uputama same Nede koja je unaprijed imala cijelu viziju priče: ‘Što se tiče spota, sniman je u režiji Gorana Šljivića, a koncepciju i viziju kako treba izgledati imala sam upravo ja. Elegantan, opet jednostavan spot. Balerina koja se pojavljuje u spotu, također je moja vizija, jer sam nekako znala da se baš u ovom spotu ona mora pojaviti.’

Video spot za novi singl 'Ako zimi jorgovan procvjeta' pogledajte na YouTube linku
https://youtu.be/SE_1xNjlC-w

**

Autor glazbe : Vladimir Banovčanin
Autor teksta : Dragana Šušteršić – Šuška
Autor aranžmana : Vladimir Banovčanin
Glazbeni producent: Vladimir Banovčanin
Tonski snimatelji : Vitomir Milićević/Vladimir Banovčanin

Redatelj: Goran Šljivić

Foto: Privatni album Nede Ukraden

Harmica Pub