Cropartyjanak.com :: Naslovnica
 
Thursday 25.02.2021
Baterije webshop

Prati me Magazin :: Pravila Igre s pjesmom \'Na ulazu\' u velikom stilu stigla na prvo mjesto HR TOP 40 liste!

Pravila Igre s pjesmom 'Na ulazu' u velikom stilu stigla na prvo mjesto HR TOP 40 liste!

Dečki iz Pravila Igre, već odavno postavili su nova pravila kada je u pitanju glazba, a to pokazuju svakom svojom novom pjesmom. Njihov aktualni singl ‘Na ulazu’ u izdanju Hit Recordsa tako ovoga tjedna bilježi novi veliki uspjeh,
broj jedan HR TOP 40 liste.

Ovaj uspjeh zaista ne čudi, s obzirom na uspjehe prethodnih pjesama, a svakako se valja prisjetiti da su dečki već ‘boravili’ na samom vrhu ljestvice s pjesmom ‘Nebo na mojoj strani’.
Osim toga, dečki su oko sebe okupili profesionalnu ekipu, dovoljno je samo reći kako autorski iza svih pjesama stoji bračni par Buljan, Sonja i Miro.

' Jako smo ponosni što smo ponovno zauzeli prvo mjesto HR TO 40 ljestvice. Drago nam je da se naš trud kroz proteklu godinu prepoznaje i ovo nam daje veliku motivaciju za daljnji rad. Kada smo prvi puta čuli demo verziju pjesme 'Na ulazu' odmah smo se zaljubili u nju; jednostavno nam je sjela na prvu i odlučili smo odmah da je to naš sljedeći singl.
Iznimno smo sretni što su glazbeni urednici i publika prepoznali emociju koju smo pokušali prenijeti ovom pjesmom kao i izvanrednu Markovu vokalnu interpretaciju iste. ‘, rekli su dečki iz Pravila Igre

Svoje oduševljenje razvojem dosadašnjih događaja, Marko, Goran, Alen, Denis i Marko ne skrivaju, a pred njima je uskoro jedan veliki glazbeni izazov.
05.03. i 08.03. datumi su kada će Pravila Igre u beogradskoj Kombank Areni, te zagrebačkoj nastupiti kao gosti na koncertnim spektaklima jedinstvenog Tonyja Cetinskog.

Nakon koncerta u Beogradu i Zagrebu, ekipa kreće 12.03. u grad na Dravi, Osijek, gdje će nastupiti u dvorani Gradski vrt.

Svoje ulaznice za spomenute koncerte potražite putem sustava eventim.

Aktualni singl ‘Na ulazu’ poslušajte i pogledajte na YouTube kanalu Pravila Igre - https://youtu.be/2frsfT6EAiY

Harmica Pub