Cropartyjanak.com :: Naslovnica
 
Thursday 25.02.2021
Baterije webshop

Prati me Magazin :: R3hab, Dimitri Vangelis Wyman i Deorro predvode dugonajavljivani Stereoforest

R3hab, Dimitri Vangelis Wyman i Deorro predvode dugonajavljivani Stereoforest
R3hab, Dimitri Vangelis & Wyman i Deorro predvode Stereoforest festival - od nedjelje u klubu Kalypso!

STEREOFOREST Festival prvi je festival koji organizira klub Kalypso i nosi prigodno ime. Kako je sada redizajnirani Kalypso integriran u šumsku okolinu, a odlikuje ga i najkvalitetniji sound sustav na plaži Zrće, ime Stereoforest upravo nalaže kako će ovo biti sjajan festival elektronskog zvuka u prirodnom, šumskom ambijentu.
 
Održat će se od 2. kolovoza do 6. kolovoza 2015. samo u klubu Kalypso na Zrću.
 
Headlineri festivala velika su svjetska imena kao R3hab, Dimitri Vangelis & Wyman, Deorro, Justin Prime, Marien Baker, Sam Feldt, Danny Wade, B Jones, a tu su i Joe 2 Shine i DJ Daisy poznati s domaće EDM scene, kao i resident DJ kluba Kalypso, sjajan Bronxwon...
 
U sklopu festivala održat će se i zasebne programske poslastice: GOA - Garden of Art, Color Sensation i Arcadia Delight. Riječ je o programsko scenskim spektaklima sa preko desetak artista na staige-u.
 
Festival počinje u nedjelju 2. kolovoza nastupom globalno popularne nizozemske zvijezde - R3haba. R3hab je renomirano ime u području elektronske glazbe, kao producent i izvođač surađivao je s brojnim poznatim imenima iz svijeta glazbe kao što su Eva Simmons, Rita Ora, Calvin Harris i mnogi drugi. Najpopularniji hitovi kao što su "How We Party", "Unstoppable", "Tiger", "Burnin'", "Karate", "Samurai", "Phoenix", "Flashlight" i "Soundwawe", rasplesat će prepun Kalypso. U sljedećem VIDEO zapisu, R3hab Vas poziva na Stereoforest:
 
 
U ponedjeljak, 3. kolovoza, kao i svaki ponedjeljak ove sezone, slijedi mističan spektakl vrhunske i senzualne scenografije naziva "GOA - Garden Of Art", na kojem će nastupiti švedski dvojac Dimitri Vangelis & Wyman, uz prateči niz plesnih performansa od preko 12 artista ektravagantinih kostima koji uključuje i vratolomije na visečem hula-hopu i svili, kao i vrući vatreni show.

U utorak 4. kolovoza, klub Kalypso će u popodnevnim satima predstaviti glazbeno-scenski spektakl boja - Color Sensation, nastao po uzoru na indijske festivale boja, čija je popularnost prerasla na čitav svijet. Ljetna senzacija na kojoj tisuće ljudi pleše pod kišom boja od koje nebo postaje ružičasto, žuto, zeleno, crveno i plavo. Takozvani “hippie prah” je u potpunosti prirodan, dakle organski i savršeno je siguran, zdravstveno gledano. Briga na stranu, preostaje jedino zabava.
 
Na noćnom eventu 4. kolovoza slijedi nastup Justin Prime-a, u srijedu popodne, kao i svake srijede u klubu Kalypso, slijedi Foam Pool Party, dakle riječ je o tzv. "pjena party-u" na bazenima kluba Kalypso. Navečer 5. kolovoza nastupa Marien Baker, a popodne 6. kolovoza slijedi još jedna zasebna programska poslastica, koja se svakog utorka i četvrtka odrćžava u Kalypsu, a to je Arcadia Delight, popodnevni event koji asocira na Rajski vrt i mirne pašnjake, čini ju chill out atmosfera za opuštanje uz zalazak sunca i ljetnih cocktaila, deep house glazba, te vocal house sa live act nastupima uz instrumente kao što su saksofon, violina i perkusije.
 
Stereoforest Festival 6. kolovoza na noćnom eventu zatvara potpisnik Ultra recordsa, mexičko-američka zvijezda - Deorro. Deorro se 2014. godine na ljestivici DJmag-ovih top 100 DJ-a, kao novo ime pojavio na rekordno visokom 19. mjestu i s nestrpljenjem očekujemo njegovo zatvaranje Stereoforest festivala na main stage-u kluba Kalypso.
Harmica Pub