Cropartyjanak.com :: Naslovnica
 
Tuesday 28.06.2022
Baterije webshop

Prati me Magazin :: Regolina je mjesto za zabavu i edukaciju

Regolina je mjesto za zabavu i edukaciju

Ponekada vam dođe dan kada želite nešto novo naučiti, napredovati u tvrtki, upisati željeni tečaj, popesti se na ljestvici znanja više, puni ste ambicija i želja za novim poslovnim i privatnim postignućima. No, često dođe i dan kada želite relaksaciju uz pregled zabavnih događaja te tako naporan i dinamičan radni tjedan učiniti podnošljivijim. Želite bez obaveza surfati netom, čitati, pronaći dobar koncert i pjevati cijelu noć ili otići s najdražom osobom na kazališnu predstavu.

Uzmite pauzu, pripremite vruću kavu ili voćni čaj, omamite se mirisima i utonite u fotelju. Iz poluležećeg položaja, s vrućom šalicom u jednoj ruci ostavite si prostora tek toliko da s drugom rukom uhvatite miša i kliknete na Regolinu.

Stigli ste na centralno mjesto događanja, na veselu šarenu stranicu koja obiluje edukativnim, ali i zabavnim sadržajima raznih organizatora. Sasvim slobodno šećite mišem od jednog do drugog događaja, pregledajte sadržaje i informirajte se o nadolazećim edukacijama jer među njima je zasigurno i ona o kojoj već neko vrijeme razmišljate. Iskoristite ovu zimu i studen koja ledi travu i učinite konačno nešto za sebe, za svoja čula, za svoje moždane vijuge.

Sljedeći korak je registracija na Regolini. Ono što se mnogima ne da, ono što nas zamara jer pred nas stavlja ispunjavanje formulara, očekivanje povratnog e-maila s linkom na potvrdu registracije i … No, Regolina je dala sve od sebe da njena registracija bude brza i jednostavna. Potrebno ju je izvršiti jednom i nakon toga svaki sljedeći put pristupate Regolini kao korisnik koji traži što želi, čita što želi, odabire edukacije koje želi, informira se o onome što želi te se vikendom priprema za koncert koji već jako dugo želi.

Surfajte valovima Regoline, registrirajte se kako biste postali dio nje, pratite njene događaje među kojima ima potpuno besplatnih za koje samo rezervirate svoje mjesto ili pak povucite šefa za rukav ovaj tjedan i izrazite želju za poslovnim napretkom jer svaki pravi šef cijeni znanje i edukaciju. Nakon što postanete npr. certificirani Specijalist za web marketing jer ste pohađali Web Marketing Akademiju koju ste pronašli na Regolini, nagradite se jednim dobrim i otkačenim koncertom ili radionicom na kojoj ćete naučiti kako u svoje slobodno vrijeme ne razmišljati o poslu, već se prepustiti čarima relaksacije i joge.

Bitno je ispunjavati želje i činiti sve oko sebe zadovoljnim i sretnim jer Regolina je vaš servis, kreiran da osluškuje vaše želje i ponudi vam što više događanja koja baš tražite.

 

Harmica Pub