Cropartyjanak.com :: Naslovnica
 
Wednesday 29.06.2022
Baterije webshop

Prati me Magazin :: Tina Katanić u strastvenom zagrljaju Igora Cukrova!

Tina Katanić u strastvenom zagrljaju Igora Cukrova!

Pjevač baršunastog glasa kako ga mnogi nazivaju, jedan od najpopularnijih izvođača mlađe generacije Igor Cukrov, ovih dana našao se u ljubavnom klinču s jednom od najpoznatijih plavuša, Tinom Katanić.

Strastveni zagrljaji, pogledi, ljubavne svađe i prepirke, sve je to dio novog video spota ‘Daruj sreću novim ljudima’ kojeg je Igor snimio u društvu atraktivne Tine.

Spot se snimao u Splitu i Omišu, a evo što je o pjesmi, suradnji sa Tinom rekao Igor Cukrov, ‘˝Daruj sreću novim ljudima˝, emotivna je pjesma, koji govori o dirljivoj ljubavnoj priči. Na snimanju spota pridružila mi se prelijepa Tina, koja je svoj dio profesionalno odradila. Vjerujem kako će se pjesma i spot svidjeti ljudima.’

Glazbu i tekst singla ‘Daruj sreću novim ljudima’ potpisuje mladi i talentirani Boris Rogoznica, dok je aranžman djelo Fedora Boića. Video spot je snimljen u produkciji Pie Tutića, a viziju cijelog spota dao je sam Igor Cukrov, koji je ujedno i redatelj.

Kako su se Tina Katanić i Igor Cukrov snašli u ljubavnim scenama, pogledajte u video spotu ‘Daruj sreću novim ljudima’ na YouTube kanalu HitRecords Discography - https://www.youtube.com/watch?v=q8cbfCkc60Y


Autor glazbe : Boris Rogoznica
Autor teksta : Boris Rogoznica
Autor aranžman : Fedor Boić
Glazbeni producent : Fedor Boić
Tonski snimatelj : Fedor Boić

Foto: Screenshot

Harmica Pub