Cropartyjanak.com :: Naslovnica
 
Wednesday 29.06.2022
Baterije webshop

Prati me Magazin :: Zagreb pjevao i plesao uz Tonija Cetinskog!

Zagreb pjevao i plesao uz Tonija Cetinskog!

Zagreb pjevao i plesao uz Tonija Cetinskog!

 

 

Toni Cetinsky u vikendu za nama ponovno je pokazao zašto je najtraženiji regionalni izvođač. Na atraktivnoj lokaciji, krovu zagrebačkog Garden Malla, Toni je održao koncert koji je zadovoljio i naizbirljivije glazbene sladokusce.

Dvosatna svirka uz presjek hitova koji su obilježili njegovu dvadesetpetogodišnju karijeru, ostat će dugo u pamćenju najvjernijih obožavatelja koji su subotnju večer odlučili provesti u društvu Tonija, kojemu se na pozornici u jednoj od pjesama pridružio i odlični Alen Bičević.

Nakon Zagreba i Varaždina, slijedi par dana odmora nakon čega će u petak 09.09. u legendarnoj slovenskoj dvorani Križanke u Ljubljani, Toni svoju vjernu publiku provesti kroz još jedno sjajno glazbeno putovanje. Samo dan kasnije, 10.09., slijedi koncert na Trgu u Poreču.

 09.09. Slovenija, Ljubljana (Križanke)

10.09. Hrvatska, Poreč (trg)

21.10. Hrvatska, Rijeka (Dvorana Mladosti)

Prije samog nastupa Tonija Cetinskog, zagrebačku publiku odličnom svirkom počastili su sve traženija grupa Pravila Igre. Okupljeno mnoštvo još jednom je pokazalo da itekako zna tekstove njihovih uspješnica, koje su u kratko vrijeme zavladale regionalnim radijskim i televizijskim eterom.

 

 

U ovoj odličnoj dobitnoj koncertnoj kombinaciji, Tonija Cetinskog i Pravila Igre, možete uživati na predstojećim koncertima u Ljubljani, Poreču i Rijeci. Do tada uživajte u fotogaleriji iz Zagreba, koju potpisuje Domagoj Biondić.

Foto: Domagoj Biondić

 

Aleksandra Nasković
Voditeljica odjela promocije i odnosa s javnošću
Hit Records d.o.o.
Radnička cesta 54
10 000 Zagreb
tel. +385 1 6689 531, fax. +385 1 6689 535
mob. +385 99 3172 493
e-mail: aleksandra.naskovic@hitrecords.hr
www.hitrecords.hr

 

Harmica Pub