Cropartyjanak.com :: Naslovnica
 
Saturday 04.07.2020
Baterije webshop

31.03.2020 :: Povratak 80ih @ Harmica PUB

Povratak 80ih @ Harmica PUB
Utorak je neslužbeni dan kada izlaze umjestnici i upravo su se tada održavali programi alternativne glazbe. Najpopularniji su bili Ruby Tuesday u Saloonu i kasnije Gjutorak u Gjuri 2. Večeri su bile prepune rock i pop hitova. Prije par godina u zagrebačkoj La Bodegi se pokrenula Funk'n'Disco Academyvečer i naravno, stekla veliku popularnost s obzirom na nostalgiju ljudi za razdobljem 80-ih.
 
Duh 80-ih prisutan je u srcima mnogih građana i budi nostalgiju na razdoblje u kojem je glazba u ljudima stvarala osječaj zajedništva, mladenačkog bunta i ljubavi.  
 
DJ Borivoj Vincetić, tvorac disco/funk branda Funk'n'Disco Academy, pokreće novi program vezan uz glazbu 80-ih, i to u samom srcu Zagreba - tik uz Trg Bana Jelačića, Harmica Pub, u Radićevoj 3.

Bit će tu ponešto od svih glazbenih žanrova koji su prevladavali u tom vremenu. Rock, pop, funk, disco i soul ritmovi koji su tresli pozornice svjetske i domaće glazbne scene, podsjetit će Vas na ovo predivno razdoblje i vratiti u mladost...

U sklopu svake "The 80's Academy" večeri, održat će se promocija vina nekog hrvatskog vinara. Na svečanom otvorenju programa, uživajte ukusnim vinima Pinkert, od kojih će se neka predstaviti i podijeliti kao piće dobrodošlice.

A kako je mjesto održavanja pub Harmica, poznat po bogatoj ponudi piva, pjenušaca i raznih žestica, zasigurno nećete ostati žedni.

Dođite u utorak 21. ožujka u Harmica Pub već od 20:00h, uživajte u kvalitetnim vinima vinarije Pinkert i zabavite se uz najveće svjetske i domaće hitove 80-ih u glazbenom odabiru DJa Borivoja Vincetića. Za rezervacije: 0918980507.
 
Harmica Pub